Qui som?

L’Associació Amics del Cambra Romànica sorgeix del neguit entre els assidus al Cicle Cambra Romànica (organitzat inicialment pel Comú de Canillo) que vam decidir organitzar-nos per assegurar el manteniment en el temps del cicle i promoure noves activitats relacionades, independentment de les prioritats polítiques del Comú.

El petit format de les actuacions, l’entorn històric i recollit, la proximitat entre el públic i els artistes, fan del Cicle Cambra Romànica un esdeveniment musical únic al Principat.

La sensibilitat cultural i musical és un dels pilars d’una societat inquieta, crítica i sensible, a la qual l’associació Amics del Cambra Romànica contribueix amb aquest granet de sorra.

L’associació Amics del Cambra Romànica neix amb una clara ambició de consolidar les dues propostes principals. La difusió cultural, la senzillesa i contenció de les activitats, la proximitat entre musics i espectadors, i un clar objectiu de promoure la cultura musical en l’entorn pirinenc i, en concret, a la parròquia de Canillo (on actualment no hi ha esdeveniments similars), fan de l’associació Amics del Cambra Romànica una peça clau en la dinamització cultural de la parròquia i del país.

Fem insígnia de l’associació la coca i la xocolata, la música de cambra i les esglésies romàniques i us convidem a entrar a formar part de la nostra associació.
Contacte

Escriu-nos a amicscambraromanica(@)gmail.com

i t'informarem de les activitats de l'associació.


Adreça:

Avinguda Sant Joan de Caselles, s/n
AD100, Canillo
Principat d'Andorra
Vull col·laborar

Com?

Vull fer-me soci!

Com a soci estaràs informat de primera mà de les activitats que organitza l'associació i contribuiràs, amb la quota de 25€ anuals, a fer-les possibles.

Tots els socis tenen dret a veu i a vot en les decisions que l'associació hagi de prendre, participant en les seves reunions ordinàries i extraordinàries.

Tota col·laboració és benvinguda i garanteix fer possible les principals activitats de l'associació.

Per fer-te soci dels Amics del Cambra Romànica, només cal que omplis la següent butlleta amb les teves dades i ens l'enviïs per correu electrònic. Ben aviat et confirmarem que l'alta s'ha portat a terme correctament.

Descarregar butlleta d'inscripció


Vull fer-me patrocinador!

Teniu entre mans una de les joies del patrimoni cultural d'Andorra.

L'any 2016 somniàvem amb un petit cicle de concerts que any rere any hem vist créixer fins a esdevenir una de les iniciatives culturals més destacades del país.

Converteix-te en un patrocinador donant-nos suport en forma d'una contribució financera associant la imatge de la teva empresa amb esdeveniments com el cicle o el concurs.

Gràcies a la vostra ajuda podrem tenir un major impacte en la societat per democratitzar la cultura.

A canvi podreu:

  • Associar la vostra marca als valors de l'associació: cultura, música, qualitat, humanitat...
  • Associar-vos amb un projecte que treballa en la construcció de la cultura del país i la transmissió de valors universals.
  • Col·laborar amb la dinamització econòmica i sociocultural del país.
  • Vincular-vos com a empresa a un festival amb uns valors associats al foment de la cultura i a promoure l'accessibilitat.
  • Relacionar la seva marca amb la cultura i les arts crea un sentiment de prestigi i bona acceptació social.
  • Obtenir notorietat de marca gràcies a la cobertura mediàtica del cicle.

Estem molt interessats a conèixer altres modalitats de patrocini que puguin ser d'interès per a la seva empresa i quedem a la seva disposició per escoltar les seves propostes.

Si sou empresa i voleu formar part del nostre cercle de col·laboradors, no dubteu en contactar amb nosaltres: amicscambraromanica(@)gmail.com
Patrocina

Col·labora

Media Partner

alt text
alt text
alt text