News

Lluís Claret, violoncel·lista: “El talent és necessari, però també calen unes circumstàncies propícies”

Torna el Trio de Barcelona, que els germans Claret i el pianista català Albert Attenelle van convertir en mascaró de proa de la música de cambra espanyola dels anys 80. La cita és demà a Sant Serni de Canillo (17 hores) en la penúltima proposta del cicle Cambra Romànica i amb Beethoven i Mendelssohn al programa. Oportunitat única perquè feia 24 anys que no tocaven junts. I no tenen previst tornar-ho a fer.

Les esglésies romàniques de Canillo tornaran a acollir per tercer any consecutiu el cicle de música de Cambra Romànica.

Un programa d'actuacions amb la intenció de promoure la música entre els més joves i fer-ho en espais propis del patrimoni romànic de la parròquia. Enguany, el cartell es compon de sis concerts, el primer dels quals serà el 27 d'octubre. l plat fort serà l'actuació del Trio Barcelona, una formació amb un gran renom que celebra els 50 anys de carrera artística.

Jordi Albelda omple l'església de Sant Cerni de Canillo al ritme de Bach

El músic ha interpretat les suites per a violoncel de Bach, a més d'algunes de les peces més destacades del compositor barceloní Gaspar Cassadó. El concert forma part del tercer cicle de música de cambra, que ofereix concerts en diferents esglésies de la parròquia.

El quartet Amadeus inicia el festival de cambra romànica

El quartet Amadeus serà l’encarregat, aquest vespre, d’iniciar el segon festival de cambra romànica organitzat pel comú de Canillo. El concert tindrà lloc a les 17:00 a l’església de Sant Jaume de Ransol.

JORDI SÀBAT: «Tenim un gran llegat musical per explotar»

Maria Ribera Gibal i Jordi Sàbat Cots integren el Duo Guitarra Ribera Sàbat, que demà debuta musicalment a Andorra en el cicle Cambra Romànica de Canillo. Scarlatti, Mompou, Granados, Albèniz i altres formen part del repertori del concert.

De pedra i butxaca

Sant Serni s’afegeix al cicle Cambra romànica: sis concerts en cinc esglésies de la parròquia.